Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης

 • ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Το τμήμα ιδρύθηκε πρόσφατα και λειτουργεί στην Άμφισσα σε σύγχρονες και επαρκείς εγκαταστάσεις, που ανήκαν στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας πριν τη συγχώνευση ΑΕΙΤΕΙ. Το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 είναι το πρώτο που το νέο τμήμα θα υποδεχτεί πρωτοετείς φοιτητές.

   Καθώς η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος ΠΟΑ και το προσωπικό του ΓΠΑ σε Άμφισσα και Αθήνα εργάζονται σκληρά για την οργάνωση, ομαλή ακαδημαϊκή αρχή, και λειτουργία του, επιθυμώ να γνωστοποιήσω στους νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την Οικονομική Επιστήμη και προβληματίζονται με την επιλογή της ανάλογης σχολής και τμήματος, ότι το Τμήμα ΠΟΑ του ΓΠΑ θεμελιώθηκε και ισχυροποιείται, με πολύ μεράκι και φιλοδοξία.

   Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου σπουδές στην οικονομική επιστήμη, με επιπλέον εξειδίκευση στο ρόλο του χώρου και της γης στην οικονομική δραστηριότητα και ανάπτυξη. Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών είναι απαιτητικό και η επιτυχής ολοκλήρωσή του απαιτεί αφοσίωση, φιλομάθεια, επιμέλεια, συνέπεια, και εργατικότητα. Μόνο εκείνοι που θέλουν και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του προγράμματος αξίζουν και πρέπει να καταστούν πτυχιούχοι.

   Σκοπός μας είναι να έχει ο απόφοιτος του τμήματος τα εφόδια που θα του επιτρέψουν να επιδιώξει μια επιτυχή επαγγελματική καριέρα οικονομολόγου, αλλά και τα εφόδια να συνεχίσει επιτυχώς τις σπουδές του αν το επιθυμεί, σε επίπεδο μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος. Το τμήμα δεν επιδιώκει απλώς να γίνει εφάμιλλο των τμημάτων οικονομικών επιστημών και αυτών με εξειδίκευση σε τομείς όπως περιφερειακή ανάπτυξη, διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κλπ. Επιδιώκει να διακριθεί, και γνωρίζουμε πως αυτό απαιτεί διδάσκοντες με ανάλογα προσόντα, σύγχρονη διδασκαλία και διδακτέα ύλη, εξοπλισμό, και αυστηρά κριτήρια για την επίδοση και απόκτηση πτυχίου.

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email