Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης

 • ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Το Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου, με έδρα τη Λευκάδα ιδρύθηκε το 2018 (Ν.4559/2018). Το νέο Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης αναμένεται να εκκινήσει το ακαδημαϊκό του πρόγραμμα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 οπότε και θα δεχτεί τους πρώτους εισακτέους.

   Έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την μεταφορά, στα αμέσως επόμενα χρόνια, του Τμήματος σε νέο ιδιόκτητο κτίριο που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Λευκάδας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (ήτοι το κτήριο του πρώην Κέντρου Νεότητας). Οι εργασίες μετασκευής του κτιρίου αναμένεται να αρχίσουν σύντομα. Στο νέο κτίριο θα μεταφερθούν οι διοικητικές υπηρεσίες, τα γραφεία των καθηγητών, τα εργαστήρια, οι αίθουσες διδασκαλίας και κάθε άλλη δραστηριότητα του Τμήματος.

   Από την ίδρυσή του, το νέο Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενσωμάτωσε και εκτελεί το Πρόγραμμα Σπουδών του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, μέχρι την αποφοίτηση των πρόσφατων εισακτέων του ακαδημαϊκού έτους 2018-19 όπως προβλέπεται από τον Ν.4559/2018.

   Το πρώην Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ιδρύθηκε το 2013 (ΦΕΚ 136/Α΄/5−6−2013), και είχε δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις με ξεχωριστό αριθμό εισακτέων:

   • Διοίκησης Επιχειρήσεων, που προσφέρει μέσα από τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό θεματικό της πεδίο σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων εστιάζοντας στη δημιουργία οικονομικού και τεχνικού υπόβαθρου και ταυτόχρονα προσφέρει εξειδικευμένες, σύνθετες και σημαντικές γνώσεις στους τομείς του μάρκετινγκ, του δικαίου, της πληροφορικής και της βιώσιμης ανάπτυξης. Η εισαγωγική κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων περιλαμβάνει δύο κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου:
    — Διοίκηση Επιχειρήσεων και
    — Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων
   • Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, που καλύπτει τόσο σε ερευνητικό, όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο σχεδόν όλα τα επιμέρους πεδία του κλάδου του Τουρισμού παρέχοντας μια σειρά άμεσα συναφών διδασκόμενων μαθημάτων στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email