Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού

 • ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • “Εφοδιαστική (Logistics) και Αγροδιατροφή, κλάδοι που συμπεριλαμβάνουν δύο από τα έντεκα επαγγέλματα του μέλλοντος, με υψηλή απασχολησιμότητα”

   Το Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού με έδρα τη Θήβα εντάσσεται στη Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Τμήμα ιδρύθηκε με τον Ν. 4589/29-01-2019 και η εκπαιδευτική λειτουργία του Τμήματος άρχισε με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Ο κύκλος σπουδών του έχει ελάχιστη διάρκεια φοίτησης (10) δέκα ακαδημαϊκά εξάμηνα και οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου μεταπτυχιακού επιπέδου (intergrated master).

   Η αποστολή του Τμήματος είναι η καλλιέργεια της επιστήμης της Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με έμφαση στις Γεωργικές Επιχειρήσεις καθώς επίσης και στα Συστήματα Εφοδιασμού. Το Τμήμα δεσμεύεται για την παροχή ενός σύγχρονου, υψηλού επιπέδου, προγράμματος προπτυχιακών σπουδών, σύμφωνα με την πολιτική της ποιότητας. Βασικός στόχος είναι οι απόφοιτοι του Τμήματος να έχουν υψηλή επιστημονική κατάρτιση, αναλυτικό και συγκροτημένο τρόπο σκέψης και ικανότητα να συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη έτσι ώστε να ανταπεξέρχονται αποτελεσματικά στη διαχείριση των αναγκών της οικονομίας, της έρευνας, της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης.

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email