Οπτική και Όραση

 • Panepistimiop kritis
 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 4000
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Η Ιατρική Σχολή και τα Τμήματα Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Επιστήμης & Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, οργανώνουν και λειτουργούν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Οπτική και Όραση» σε εφαρμογή του Ν. 4485/2017 (ΦΕΚ Επανίδρυσης και Κανονισμού: ΦΕΚ B’ 2588/03.07.2018), το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στην «Οπτική και Όραση» (MSc in Optics and Vision).

   Αντικείμενο του Προγράμματος είναι η Οπτική και Όραση. Το αντικείμενο αυτό περιέχει ένα μεγάλο εύρος Επιστημών όπως η Ιατρική, η Οπτική Φυσική, τα Μαθηματικά, η Οπτομετρία, η Ψυχολογία, η Ιστολογία, οι Νευροεπιστήμες της Όρασης και η Βιοτεχνολογία. Στα πεδία
   μελέτης του Προγράμματος, περιλαμβάνονται η οπτική του οφθαλμού, η ανάλυση και επεξεργασία εικόνας από το οπτικό σύστημα, η μοντελοποίηση της ποιότητας εικόνας, η ανάπτυξη κατάλληλων μεθοδολογιών και αντίστοιχων λογισμικών για την αξιολόγηση, η μοντελοποίηση της οπτικής συμπεριφοράς και της διάγνωσης ασθενειών, η ηλεκτροφυσιολογία, η ψυχοφυσική της όρασης, η εργονομία της όρασης (εφαρμογές σε διάφορες ενασχολήσεις του ανθρώπου, π.χ. οδήγηση, αθλητισμός) ο σχεδιασμός και ανάπτυξη συσκευών για την διάγνωση ασθενειών της όρασης, η απεικόνιση εγκεφαλικώνλειτουργιών της όρασης κλπ.

   Σκοπός του Προγράμματος είναι η δηµιουργία στελεχών µε υψηλό επίπεδο κατάρτισης ικανών να ακολουθήσουν σταδιοδροµία σε νοσοκοµεία, ιατρικά κέντρα, ιδιωτικές επιχειρήσεις που σχεδιάζουν, αναπτύσσουν ή συντηρούν συσκευές στους τοµείς των επιστηµών της όρασης καθώς και σε Πανεπιστήµια και Ερευνητικά Kέντρα ως επιστηµονικό– τεχνικό και ερευνητικό προσωπικό.

   Δείτε την προκήρυξη εδώ

  • Δείτε αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα σπουδών.

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email