Λογιστική και Χρηματοοικονομική (MSc in Accounting and Finance)

 • oikonomiko panepistimio
 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 6,000€ /7,400€
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ,
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full time/Part-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Η αποστολή του ΠΜΣ

   Αποστολή του προγράμματος είναι η προαγωγή της γνώσης και της έρευνας στα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη την εθνική αλλά και διεθνή ασταθή οικονομική συγκυρία, αλλά και το βαθμό της πολυπλοκότητας των χρηματοπιστωτικών αγορώνη εξειδικευμένη γνώση στους τομείς της λογιστικής και χρηματοοικονομικής είναι σήμεραπερισσότερο από ποτέ, απαραίτητο εφόδιο για την ανέλιξη στη «σκάλα» της διοικητικής ιεραρχίας των επιχειρήσεωνΗ αποστολή αυτή επιτυγχάνεται μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο είναι σύγχρονο, άριστα δομημένο και στο οποίο χρησιμοποιούνται εναλλακτικές μαθησιακές διαδικασίες πέραν της μελέτης της διεθνούς βιβλιογραφίας όπως εργαστηριακά μαθήματα, μελέτες περιπτώσεων και εργασίες.

   Δείτε την προκήρυξη:

   Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική (MSc in Accounting and finance) για το ακαδ. έτος 2020-21, παρατείνεται έως την 10/07/2020. Κατά τα λοιπά ισχύει η δημοσιευμένη Προκήρυξη υποβολής αιτήσεων.

  • Το Πρόγραμμα προσφέρει:

   • τμήμα πλήρους φοίτησης διάρκειας 12 μηνών και
   • τμήμα μερικής φοίτησης διάρκειας 24 μηνών

   ενώ για κάθε τμήμα οι φοιτητές εξειδικεύονται στις εξής κατευθύνσεις:

   • Λογιστική & Ελεγκτική (Accounting & Auditing)
   • Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (Accounting & Finance)
   • Χρηματοοικονομική, Επενδύσεις και Διαχείριση Κινδύνων (Finance, Investments & Risk Management)

   Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική αντιστοιχεί συνολικά σε εβδομήντα πέντε (75) Πιστωτικές Μονάδες (ΠΜ) βάσει του Συστήματος Μεταφοράς και Συσσώρευσης μονάδων (ECTS), και περιλαμβάνει ανάλογα με την κατεύθυνση δώδεκα (12) ισοδύναμα σε ΠΜ μαθήματα, καθώς και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Το κάθε ένα από τα δώδεκα μαθήματα αντιστοιχεί σε πέντε (5) ΠΜ ενώ η διπλωματική εργασία αντιστοιχεί ανάλογα με την κατεύθυνση σε δεκαπέντε (15) ΠΜ. Για τους σπουδαστές μερικής φοίτησης προβλέπεται η παρακολούθηση οκτώ (8) μαθημάτων κατά το πρώτο έτος των σπουδών τους και τεσσάρων (4) το δεύτερο, ενώ τα μαθήματα αυτά πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες. Οι διαλέξεις των μαθημάτων γίνονται στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα, ενώ η βιβλιογραφία είναι κυρίως στην Αγγλική. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία (3) προπαρασκευαστικά μαθήματα στην κάθε επιμέρους κατεύθυνση σπουδών, τα οποία προσφέρονται το Σεπτέμβριο κάθε έτους. Η τελική εγγραφή στο πρόγραμμα απαιτεί την επιτυχή παρακολούθηση και εξέταση σε όλα τα προπαρασκευαστικά μαθήματα, εκτός αν κάποιος εξαιρεθεί κατόπιν έγκρισης της Επιτροπής του Προγράμματος.


   Πρόγραμμα Μαθημάτων Πλήρους Φοίτησης


   Πρόγραμμα Μαθημάτων Μερικής Φοίτησης

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email