Επιστήμες των Διαταραχών της Επικοινωνίας (Master of Science in Communication Disorders and Sciences)

 • pamak
 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΡΑ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full time/Part-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Τα τμήματα: α) Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, β) Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ. και γ) το Τμήμα Ιατρικής, Α.Π.Θ. οργανώνουν και λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Επιστήμες των Διαταραχών της Επικοινωνίας (Master of Science in Communication Disorders and Sciences)». Την ευθύνη και τη διοικητική υποστήριξη του προγράμματος αναλαμβάνει το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

   Το Δ.Δ.Π.Μ.Σ. με τίτλο «Επιστήμες των Διαταραχών της Επικοινωνίας (Master of Science in Communication Disorders and Sciences)» έχει ως γενικό σκοπό την ανάπτυξη, επιστημονική διερεύνηση και διάχυση εξειδικευμένων γνώσεων και εφαρμογών σε θέματα που αφορούν στο πεδίο των προβλημάτων λόγου, ομιλίας, φωνής, κατάποσης και επικοινωνίας. Το περιεχόμενο των σπουδών αντλεί θεματικές από τα παρακάτω επιστημονικά πεδία: Λογοπαθολογία, Γλωσσολογία, ΩΡΛ/Ακοολογία, Νευρολογία/Νευροεπιστήμες, Μαθησιακές Γλωσσικές δυσκολίες, Αναπτυξιακή/γνωστική ψυχολογία, Ψυχοπαθολογία και Ειδική Παιδαγωγική.

   Δείτε εδώ την πληροφορίες.

  • Το πρόγραμμα διδάσκεται στην ελληνική ή/και αγγλική γλώσσα. Ο συνολικός αριθμός μαθημάτων για την απονομή του τίτλου πρέπει να αντιστοιχεί τουλάχιστον σε 72 πιστωτικές μονάδες (ECTS). Η μεταπτυχιακή εργασία αντιστοιχεί σε 20 πιστωτικές μονάδες και η Πρακτική Άσκηση σε 28 πιστωτικές μονάδες. Το σύνολο των πιστωτικών μονάδων για την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι 120 μονάδες. Τα κάτωθι μαθήματα, υποχρεωτικά (Υ) και επιλογής (Ε), είναι ενδεικτικά και μπορεί να αλλάζουν σύμφωνα με την εξέλιξη της επιστήμης.

   Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών.

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email