Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες

 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 2.700
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση επιστημονικού δυναμικού ικανού να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ερευνητικές και διδακτικές προκλήσεις που αναδεικνύονται στο πεδίο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες και να εξελίσσεται συνεχώς επαγγελματικά. Επιπλέον, η προαγωγή της επιστημονικής γνώσης σε ζητήματα εκπαίδευσης στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες μέσω της ανάπτυξης της έρευνας και της διδασκαλίας σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των αντίστοιχων επιστημονικών πεδίων.
   Ειδικότερα, η εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών στο πλαίσιο του συγκεκριμένου Π.Μ.Σ. αποσκοπεί στο να προσφέρει ευκαιρίες σε βάθος κατανόησης (α) των διαδικασιών μάθησης και διδασκαλίας στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες στην υποχρεωτική εκπαίδευση και (β) της αντίστοιχης έρευνας και της σχέσης της με την εκπαιδευτική πράξη.  Επιπλέον, το πρόγραμμα αποβλέπει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων αναγκαίων για την επιτυχή άσκηση επαγγελματικής και ευρύτερα επιστημονικής δράσης στο πεδίο της εκπαίδευσης στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες.

   Δείτε την προκήρυξη εδώ

  • Για την απόκτηση του Δ.Μ.Σ. απαιτείται η υποχρεωτική παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε όλα τα μαθήματα, τα οποία κατανέμονται στα δύο πρώτα εξάμηνα σπουδών (Α΄ και Β΄). Από αυτά πέντε (5) είναι υποχρεωτικά και δύο (2) επιλογής.
   Κατά το τρίτο (Γ΄) εξάμηνο των σπουδών απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση της Πρακτικής Άσκησης που αντιστοιχεί σε 10 πιστωτικές μονάδες και η εκπόνηση της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας, της οποίας οι πιστωτικές μονάδες (ECTS) ορίζονται σε 20.
   Ο πίνακας που ακολουθεί παρουσιάζει τις ώρες διδασκαλίας και τις ακαδημαϊκές πιστωτικές μονάδες ανά μάθημα και στο σύνολο του προγράμματος. Κάθε ECTS αντιστοιχεί σε 25 ώρες φόρτου εργασίας.

   Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών εδώ

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email