Επιστήμες Περιβάλλοντος (MSc in Environmental Sciences)

 • panepistimio aigaiou
 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 1000
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ:
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Μυτιλήνη, Λέσβος, Ελλάδα) προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές που οδηγούν στην απονομή ενός «Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες» (σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4485/2017 (ΦΕΚ 114, Α ‘) και με την έγκριση της αποκατάστασης από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 2778, Β’, 12.07.2018).

   Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα ιδρύθηκε το 2015 και έχει στόχο να εκπαιδεύσει φοιτητές σε περιβαλλοντικές επιστήμες μέσω μαθήσεων και εφαρμοσμένης έρευνας (90 ECTS) και να διαρκέσει τουλάχιστον τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα (Οκτώβριος 2019 – Φεβρουάριος 2021).

   Δείτε εδώ την προκήρυξη.

  • Το πρόγραμμα σπουδών

   Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στοχεύει στην εκπαίδευση των φοιτητών στις περιβαλλοντικές επιστήμες μέσω των διδακτικών μαθημάτων και της εφαρμοσμένης έρευνας (90 ECTS) και διαρκεί τουλάχιστον τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα.

   Το πρώτο εξάμηνο περιλαμβάνει μαθήματα που διδάσκονται σχετικά με (α) Μεθόδους Έρευνας, (β) ΣχεδιασμόΈρευνας: Μέθοδοι και Στρατηγικές και (γ) Προχωρημένα Σεμινάρια με ένα από τα τρία τμήματα του Τμήματος (Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη, Εφαρμοσμένη Οικολογία ή Περιβαλλοντικές Κοινωνικές Επιστήμες και ανθρωπιστικές επιστήμες), στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στη Λέσβο.

   Για τα επόμενα δύο εξάμηνα οι φοιτητές θα αναλάβουν την ατομική τους έρευνα με σκοπό την παραγωγή και την παράδοση: (α) ενός πρωτότυπου ερευνητικού εγγράφου που θα υποβληθεί προς δημοσίευση σε διεθνές ερευνητικό περιοδικό (β) γραπτή δήλωση η οποία θα υποβληθεί στο Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια του ερευνητικού εξαμήνου οι σπουδαστές πρέπει να παραβρίσκονται όπου κρίνεται σκόπιμο.

   Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μαθημάτων.

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email