Ενεργειακές Τεχνολογίες και Συστήματα Αυτοματισμών Energy and Automation Systems

 • panepistimio thessalias
 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 3.000
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Αντικείμενο του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου θεωρητικών και εφαρμοσμένων γνώσεων σε  σύγχρονες ενεργειακές τεχνολογίες , αυτοματισμούς και συστήματα μετρήσεων.

   Σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση ικανών και εξειδικευμένων στελεχών με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσον αφορά την απασχόληση σε φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, η παροχή γνώσεων για την ανάπτυξη έρευνας σε ενεργειακά θέματα και θέματα αυτοματισμών αλλά και η προετοιμασία των αποφοίτων για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές που οδηγούν στη λήψη διδακτορικού τίτλου σπουδών από Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

   Το Π.Μ.Σ. παρέχει την απαραίτητη υποδομή εκπαίδευσης ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να χειριστούν σύνθετα και εξειδικευμένα προβλήματα. Η δομή του προγράμματος επιτρέπει την απόκτηση γνώσεων σε θέματα αιχμής σε ενεργειακά θέματα και αυτοματισμούς.

   Η εξειδίκευση γίνεται ουσιαστικότερη με την επιλογή του αντικειμένου της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας.

   Για την επίτευξη των παραπάνω το ΠΜΣ παρέχει στους φοιτητές θεωρητική κατάρτιση αλλά και εφαρμοσμένες γνώσεις βασισμένες στην εκπόνηση υποδειγματικών εργασιών σε κάθε μάθημα από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

   Επίσης, διοργανώνει εκδηλώσεις για να φέρει σε επαφή τους φοιτητές με αναγνωρισμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου.

   Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη:

    

   Η αίτηση με τα συνοδευτικά έντυπα μπορούν να κατατεθούν κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες στη Γραμματεία του Γενικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα ή να αποσταλούν ταχυδρομικά από 01/09/2019 μέχρι και τις 15/09/2019 στη διεύθυνση:

   Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
   Γενικό Τμήμα Λάρισας
   Π.Μ.Σ. «Ενεργειακές Τεχνολογίες και Συστήματα Αυτοματισμών»
   41110, Λάρισα

   Αίτηση συμμετοχήςΣτοιχεία υποψηφίου

   Τα αρχεία Αίτηση συμμετοχής και Στοιχεία υποψηφίου να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά και να αποσταλλούν οπωσδήποτε και με email στο [email protected] από 24/07/2019 μέχρι και τις 15/09/2019.

   Διευκρινίζεται ότι όσοι υποψήφιοι φοιτητές έχουν ήδη κάνει την αίτηση συμμετοχής έχουν προτεραιότητα κατά τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων.

   Το Γενικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Ενεργειακές Τεχνολογίες και Συστήματα Αυτοματισμών» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

   Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο εν λόγω Π.Μ.Σ. οδηγούν στη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, μετά από φοίτηση τριών (3) εξαμήνων αποκλειστικά πλήρους φοίτησης. Η λήψη του διπλώματος προϋποθέτει την παρακολούθηση και επιτυχή εξέταση σε δέκα (10) μαθήματα και την εκπόνηση και επιτυχή εξέταση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας (90 ECTS συνολικά). Ο μέγιστος αριθμός
   εισακτέων ανέρχεται σε τριάντα δύο (32) άτομα.

   Τα συνολικά τέλη φοίτησης στο Π.Μ.Σ. ανέρχονται σε 3.000 € και καταβάλλονται σε δύο εξαμηνιαίες δόσεις των 1500 € με την έναρξη του Α’ και Β’ εξαμήνου. Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή πτυχιούχοι των Σχολών Τεχνολογικών Εφαρμογών των Τ.Ε.Ι., πτυχιούχοι των Σχολών Θετικών Επιστημών των Πανεπιστημίων, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής, πτυχιούχοι μηχανικοί ομοταγών αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων ή τμημάτων πολυτεχνικών σχολών της αλλοδαπής, πτυχιούχοι της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. και γενικότερα πτυχιούχοι ή διπλωματούχοι κάθε συναφούς ειδικότητας με το γνωστικό αντικείμενο του Π.Μ.Σ..

   Η αίτηση με τα συνοδευτικά έντυπα μπορούν να κατατεθούν κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες στη Γραμματεία του Γενικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα ή να αποσταλούν ταχυδρομικά από 03-06-2019 μέχρι και τις 05-07-2019 στη διεύθυνση:
   Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
   Γενικό Τμήμα Λάρισας
   Π.Μ.Σ. “Ενεργειακές Τεχνολογίες και Συστήματα Αυτοματισμών”
   41110, Λάρισα
   Τηλ.: 2410 684-319
   Αναλυτικότερα η διαδικασία υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας περιγράφεται στην διεύθυνση: http://msc.electr.teilar.gr/index.php/entupa .

   Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ανατρέξουν στον ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. http://msc.electr.teilar.gr/ ή στη Γραμματεία του ΠΜΣ και του Γενικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα τηλέφωνα: 2410 684-319 ή 2410 684-479 ή 2410 684-325 ή 2410 684-550.

   Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ.
   Σπυρίδων Λουτρίδης
   Αναπληρωτής Καθηγητής

  • Α’ εξάμηνο

   Β’ εξάμηνο

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email