Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας

 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 3,000€
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Δείτε την προκήρυξη:

   Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Κοινωνικών Πολιτικών και Οικονομιών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα λειτουργήσουν από το ακαδημαϊκό έτος 2020−2021 (αναμένεται η έκδοση ΦΕΚ) το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΙιΠΜΣ) με τίτλο: «Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας».

   Η χρονική διάρκεια για την απόκτηση του ΔΜΣ ορίζεται σε ένα πλήρες ημερολογιακό έτος και είναι εντατικού χαρακτήρα.

   Κατηγορίες εισακτέων

   Στο ΔΙιΠΜΣ γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων και Τμημάτων Τ.Ε.Ι. (παλαιοί απόφοιτοι) Επιστημών Υγείας, και πιο συγκεκριμένα απόφοιτοι των Τμημάτων Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής, Βιολογίας, Νοσηλευτικής, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας, Διοίκησης και Ιατρικών Εργαστηρίων. Επίσης, απόφοιτοι συναφών με τις Επιστήμες Υγείας Τμημάτων, όπως Κοινωνικής Εργασίας, Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας. Επειδή στη σύγχρονη πρακτική καθήκοντα manager υγείας καλούνται να ασκήσουν και άλλοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορούν μετά από απόφαση της ΕΔΕ να γίνονται δεκτοί και απόφοιτοι οποιασδήποτε Πανεπιστημιακής Σχολής ή Σχολής Τ.Ε.Ι. (παλαιοί απόφοιτοι).

   Υποψήφιοι μπορούν να είναι και τελειόφοιτοι φοιτητές, οι οποίοι θα έχουν περατώσει επιτυχώς τις προπτυχιακές τους σπουδές πριν από τη λήξη των εγγραφών και θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο ΔΠΜΣ.

   Αριθμός εισακτέων

   Ο ετήσιος αριθμός των εισακτέων στο ΔΠΜΣ ορίζεται σε σαράντα πέντε (45). Αιτήσεις Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ΠΜΣ [email protected] έως Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο e-mail [email protected]. .

   ΔΙΔΑΚΤΡΑ

   Τα δίδακτρα ανέρχονται στο ποσό των 3000 ευρώ (για όλη τη φοίτηση) και θα καταβάλλονται σε τρεις (3) δόσεις. Η καταβολή της πρώτης δόσης (1000 €) είναι προϋπόθεση εγγραφής στο α΄εξάμηνο, η καταβολή της δεύτερης δόσης (1000 €) είναι προϋπόθεση εγγραφής στο β΄εξάμηνο και η τρίτη δόση στο τέλος του β΄εξαμήνου.

   Περισσότερες πληροφορίες:στο τηλ.: 2310.999.338, και ώρες 11:30 π.μ-13:30 μ.μ. ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ιατρικής https://www.med.auth.gr (ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΜΣ)

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email