Χειρουργική Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων

 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Με δίδακτρα
  ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
  ΠΟΛΗ:
  ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
  bookmark
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • Δείτε την προκήρυξη:

   To Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, του ΑΠΘ προκηρύσσει είκοσι (20) (40 υπό την προϋπόθεση έκδοσης ΦΕΚ έως την έναρξη των μαθημάτων της χειμερινής περιόδου) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών για το ακαδημαϊκό έτoς 2020-2021 στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΩΝ ΑΔΕΝΩΝ»

   Η διάρκεια του Προγράμματος είναι δύο εξάμηνα παρακολούθησης και ένα εξάμηνο εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

   Η επιτυχής εκπλήρωση των σχετικών υποχρεώσεων οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών.

   Η παρακολούθηση των μαθημάτων, σεμιναρίων και λοιπών δραστηριοτήτων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

   Κατηγορίες εισακτέων

   Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Πτυχιούχοι Σχολών ή Τμημάτων Ιατρικής (Νοσηλευτικής υπό την προϋπόθεση έκδοσης ΦΕΚ έως την έναρξη των μαθημάτων της χειμερινής περιόδου) της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Τμημάτων της αλλοδαπής.

   Αριθμός εισακτέων

   Ο αριθμός εισακτέων στο ΠΜΣ κατ’ έτος ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε είκοσι (20) μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες κατ’ έτος .

   Αιτήσεις

   Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 έως Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 στο e-mail [email protected]

   Δίδακτρα

   Προσιτά Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. : 2310 999338, και ώρες 11:30 π.μ – 13:30 μ.μ. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

   ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

   Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους από Δευτέρα 1 1ουνίου 2020 έως Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο e-mail [email protected]

  • Για την απόκτηση του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Χειρουργική Θυρεοειδούς και ΠαραθυρεοειδώνΑδένωνοι φοιτητές υποχρεούνται να παρακολουθήσουν και να εξετασθούν στα υποχρεωτικά μαθήματαπαρακολούθηση των χειρουργείωνπρακτική άσκηση καθώς και στην Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία.

   Ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος σπουδών ισοδυναμεί με 60 μονάδες ECTS (Ευρωπαϊκό σύστημα μεταφοράς και συσσώρευσης πιστωτικών μονάδων) και ένα πλήρες εξάμηνο σε 30 ECTS (1 ECTS=25-30 ώρες) (Εναρμόνιση της Ελληνικής Νομοθεσίας, Υ.Α. Φ5/89656/Β3, ΦΕΚ 1466/2007/Β, άρθρ. 1-3, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή). Σε κάθε μάθημα αποδίδεται ο αριθμός των απαιτούμενων ECTS (>= 2 ) που εκφράζει το φόρτο εργασίας που απαιτείται από το φοιτητή για την ολοκλήρωση του μαθήματος, εργαστηρίου, φροντιστηρίου, πρακτικής άσκησης, κλπ.

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   Αφήστε μια απάντηση

   Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
   ΆΡΘΡΑ
   Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email