Εμβόλια και Πρόληψη Λοιμώξεων

  • Panepistimiop kritis
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
    ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
    ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
    ΠΟΛΗ: ,
    ΣΠΟΥΔΕΣ: Full-time
    bookmark
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
    • Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εμβόλια και Πρόληψη Λοιμώξεων» προσφέρει κατάρτιση και ανάπτυξη δεξιοτήτων στην πρόληψη των λοιμώξεων και τους εμβολιασμούς. Οι θεματικές ενότητες του Προγράμματος καλύπτουν σφαιρικά θεωρία και πράξη περιλαμβάνοντας βασική θεωρητική εκπαίδευση αλλά και πρακτικές και στρατηγικές πρόληψης, διαχείρισης κρίσεων και αλληλεπίδρασης με την κοινότητα.

      Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην προετοιμασία εκπαιδευμένων στελεχών για σταδιοδρομία στην Περίθαλψη και την Υγεία, στον Ακαδημαϊκό Χώρο, σε Δημόσιες Υπηρεσίες και στον Παραγωγικό Τομέα στην χώρα μας και διεθνώς.

      Αντικείμενο και στόχοι

      Αντικείμενο του Προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στη θεωρία και πράξη των Εμβολιασμών και της Πρόληψης των Λοιμώξεων, περιλαμβάνοντας πεδία βασικής θεωρητικής εκπαίδευσης αλλά και ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων καθώς και στρατηγικές πρόληψης, διαχείρισης κρίσεων, επικοινωνίας με την οικογένεια και αλληλεπίδρασης με την κοινότητα και τις δομές υγείας.

      Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην προετοιμασία καταρτισμένων στελεχών, κατά προτεραιότητα αυτών που θα ασχοληθούν με το παιδί και τον έφηβο ώστε να είναι σε θέση να υπηρετήσουν σε θέσεις κλινικής αρμοδιότητας στην Κοινότητα και στο Νοσοκομείο από την πρωτοβάθμια ως την τεταρτοβάθμια περίθαλψη καθώς και σε φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας ή οργανισμούς που ασχολούνται με τους εμβολιασμούς και την πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων σε όλον τον πληθυσμό ή σε ευπαθείς ομάδες και χειρίζονται εξάρσεις , επιδημίες ή
      έκτακτες καταστάσεις (μετακινήσεις πληθυσμών, δυσχέρειες περίθαλψης).

      Δείτε την προκήρυξη εδώ

    • Η διάρκεια φοίτησης για την απόκτηση του τίτλου ΜΔΕ είναι 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα Το πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο περιλαμβάνουν παρακολούθηση μαθημάτων, σεμιναρίων, φροντιστηρίων και πρακτική άσκηση και το τρίτο εξάμηνο περιλαμβάνει την εκπόνηση και παρουσίαση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Η διδασκαλία γίνεται στην Ελληνική ή/και Αγγλική γλώσσα. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Η δομή και η λειτουργία είναι σχεδιασμένες με τρόπο φιλικό για εργαζόμενους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

       

      Δείτε εδώ το πρόγραμμα σπουδών

    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

      Αφήστε μια απάντηση

      Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

      ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
      ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
      ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
      ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
      ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
      ΆΡΘΡΑ
      Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email