https://www.spoudase.gr/arthra/?p_asid=6&p_asp_data=Y3VycmVudF9wYWdlX2lkPTM3NTg0JnF0cmFuc2xhdGVfbGFuZz0wJmZpbHRlcnNfY2hhbmdlZD0xJmZpbHRlcnNfaW5pdGlhbD0wJmFzcF9nZW4lNUIlNUQ9ZXhhY3QmYXNwX2dlbiU1QiU1RD10aXRsZSZhc3BfZ2VuJTVCJTVEPWNvbnRlbnQmdGVybXNldCU1QmthdGVnb3JpZXNfYXJ0aHJvbl8lNUQlNUIlNUQ9NTQxMSZjdXN0b21zZXQlNUIlNUQ9YXJ0aHJh
Ενημέρωση

Μεταπτυχιακά για εκπαιδευτικούς με ανοικτές αιτήσεις αυτήν την περίοδο

bookmark

 

Δείτε αναλυτικά και τα 3 μεταπτυχιακά προγράμματα

Σε αυτό το αφιέρωμα σας παρουσιάζουμε 3 μεταπτυχιακά προγράμματα που αυτήν την περίοδο έχουν ενεργές αιτήσεις και αφορούν εκπαιδευτικούς.

  1. Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή

    Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών για τα ακαδημαϊκά έτη 2017-2019 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» στις κατευθύνσεις:

    α) Ειδική Αγωγή και Ενταξιακή Πράξη, και

    β) Μαθησιακές Δυσκολίες

    Αιτήσεις μέχρι 31/03

    Επιστήμες της Αγωγής
     

  2. Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών

    Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει την οργάνωση και λειτουργία, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών», το οποίο οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης. Η χρονική διάρκεια των σπουδών για την απονομή του ΜΔΕ ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα.

    Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι η εξειδίκευση των πτυχιούχων και η έρευνα στις Επιστήμες της Αγωγής με εμβάθυνση στην Εκπαίδευση με χρήση Νέων Τεχνολογιών.

    Σκοπός είναι η συμβολή στην παραγωγή γνώσης και στην επίλυση προβλημάτων στις Επιστήμες της Αγωγής με χρήση Νέων Τεχνολογιών. 

    Αιτήσεις μέχρι 07/04/2017

    Επιστήμες της Αγωγής
     

  3. Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου

    Το Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο: «Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου», καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση για:

    ▸ Δεκαπέντε ως είκοσι (15-20) θέσεις μεταπτυχιακών σπουδαστών για την Κατεύθυνση «Εκπαιδευτικός Σχεδιασμός και Διδασκαλία».
    ▸ Δεκαπέντε ως είκοσι (15-20) θέσεις μεταπτυχιακών σπουδαστών για την Κατεύθυνση «Εκπαιδευτική Αξιολόγηση».
    ▸ Δεκαπέντε ως είκοσι (15-20) θέσεις μεταπτυχιακών σπουδαστών για την Κατεύθυνση «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφορία».
    ▸ Δεκαπέντε ως είκοσι (15-20) θέσεις μεταπτυχιακών σπουδαστών για την Κατεύθυνση «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση».
    ▸ Δεκαπέντε ως είκοσι (15-20) θέσεις μεταπτυχιακών σπουδαστών για την Κατεύθυνση «Ψηφιακές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση».

    Αιτήσεις μέχρι 02/05/2017
     

     Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας

Το σύνολο των μεταπτυχιακών για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων μπορείτε να τα δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο, στο ειδικό αφιέρωμα του spoudase.gr : Όλα τα μεταπτυχιακά για εκπαιδευτικούς

Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email