Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο: Οργάνωση - Σχεδιασμός Σχολικής Παράστασης

Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο: Οργάνωση - Σχεδιασμός Σχολικής Παράστασης

14/01/2019 - 12:11

To GoLearn πιστοποιημένο κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο και εξειδικεύεται στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών πραγματοποιεί τον Ιανουάριο στην Αθήνα το Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο για την Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Σχολικής Παράστασης.

Ακολουθήστε το GoLearn στο Facebook για να μαθαίνετε για όλα τα νέα προγράμματα και τι μοριοδοτείται

Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του GoLearn στην αίθουσα Δημόκριτος. Στο τέλος του διημέρου θα πάρετε βεβαίωση από τον πιστοποιημένο φορέα GoLearn. Η οργάνωση και ο σχεδιασμός μίας σχολικής παράστασης είναι μία διαδικασία που απασχολεί πολλούς εκπαιδευτικούς ανά τα χρόνια. Η εύρεση διαφόρων κειμένων και ιδεών, η δραματοποίηση ως μέθοδος, η προσέγγιση της πολυθεματικότητας καθώς και οι διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι μερικές από τις διαδικασίες που αποτελούν τη βάση μίας σχολικής γιορτής ή παράστασης.

Στον διήμερο θα προσεγγιστούν:

-    Η μέθοδος του Θεατρικού Παιχνιδιού
-    Παιδαγωγική Θεάτρου
-    Θεατρική Αγωγή

Μέσα από αυτούς τους τρεις βασικούς πυλώνες, θα δοθούν ιδέες και προτάσεις σχετικά με την προσέγγιση του πως μπορεί να οργανωθεί μία σχολική εορτή που απευθύνεται όχι μόνο στους γονείς αλλά στα ίδια τα παιδιά που συμμετέχουν. Το βίωμα, η εμπειρία του βιώματος καθώς και η προσωπική έκφραση του κάθε παιδιού αποτελεί την κινητήριο δύναμη του διημέρου αυτού.

Το  Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο για την Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Σχολικής Παράστασης απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή θα εργαστούν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε φοιτητές καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ημέρα και Ώρα
Σάββατο 26  Ιανουαρίου και Κυριακή 27 Ιανουαρίου , 10π.μ.- 3μ.μ.

Εμψύχωση
Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης*, Αναπληρωτής Εργοθεραπευτής στη Β’βάθμια Εκπαίδευση – Εμψύχωση Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού

Κόστος Συμμετοχής (DEADLINE ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΩΣ 20 Ιανουαρίου)

Κανονικό Κόστος: 80 ευρώ 
Έκπτωση για άνεργους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, αναπληρωτές και απόφοιτους καθηγητικών - παιδαγωγικών σχολών, κοινωνικών και πολιτικών επιστημών: 65 ευρώ 
Πρόωρη εγγραφή έως 60 ευρώ έως 20 Ιανουαρίου
Live Streaming:  60 ευρώ

ΕΚΠΤΩΣΗ σε ετήσια και μοριοδοτούμενα σεμινάρια των Πανεπιστημίων που μοριοδοτούν στους διορισμούς

Οι συμμετέχοντες θα κατοχυρώσουν έκπτωση 10% σε όλα τα σεμινάρια που πραγματοποιεί η GoLean και σε άλλα πιστοποιημένα ετήσια σεμινάρια άνω των 400 ωρώνπου πραγματοποιούν Δημόσια Πανεπιστήμια το επόμενο διάστημα.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και υπεύθυνος της διημερίδας θα επικοινωνήσει μαζί σας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 211 1113231

Αν είστε από κινητό πατήστε ΕΔΩ