Site icon Spoudase.gr

Αθλητική Διοίκηση

Περιγραφή Προγράμματος

Η αθλητική βιομηχανία αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και συνεχώς δημιουργούνται νέες ανάγκες επαγγελματικής στελέχωσης στο χώρο. Ο αθλητισμός προωθείται σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Ευρωπαίων πολιτών, δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο.

Η αθλητική βιομηχανία βρίσκεται σε ανοδική πορεία ανάπτυξης από την οποία θα προκύψουν αυξημένες ανάγκες για καλύτερη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει όλοι οι επαγγελματίες στο χώρο να είναι πλήρως καταρτισμένοι και ενήμεροι για τις εξελίξεις στον τομέα εξειδίκευσής τους. Όλοι όσοι εμπλέκονται στο χώρο (επαγγελματικά στελέχη ή εθελοντές), με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να καθορίσουν την παραπέρα πορεία τους λαμβάνοντας σοβαρά υπόψην αυτές τις προκλήσεις. Το πρόγραμμα Αθλητικής Διοίκησης εφοδιάζει τους νέους που αγαπούν τον αθλητισμό με τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια λαμπρή καριέρα στην αθλητική βιομηχανία.

Προοπτικές Σταδιοδρομίας

Με την αποφοίτησή τους, οι φοιτητές θα έχουν αποκτήσει τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να εργοδοτηθούν ως διοικητικοί λειτουργοί και managers σε αθλητικούς οργανισμούς.

Πρόσβαση σε Περαιτέρω Σπουδές

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να γίνουν δεκτοί σε σπουδές δεύτερου κύκλου (Μεταπτυχιακές Σπουδές)

Μαθησιακά Αποτελέσματα

  1. Εισαγωγή των σημαντικότερων θεωριών που αφορούν τη διοίκηση και τη διαχείριση αθλητικών οργανισμών
  2. Απόκτηση δεξιοτήτων που απαιτούνται για εργοδότηση στην αθλητική βιομηχανία
  3. Παρουσίαση όλων των σύγχρονων εξελίξεων σχετικά με τη διοίκηση αθλητικών οργανισμών
  4. Εφαρμογή πρακτικών και συστημάτων που απαιτούνται για σωστή ανάπτυξη των αθλητικών οργανισμών.
Exit mobile version