Loading...

MBA Food and Argibusiness – Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας

  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
    ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 5.500
    ΔΙΔΑΚΤΡΑ:
    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ανενεργή
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ,
    ΠΟΛΗ:
    ΣΠΟΥΔΕΣ: Full time/Part-time
    bookmark
    Share
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
    • Αποστολή του Προγράμματος είναι η έρευνα και διδασκαλία των γνωστικών αντικειμένων του χώρου της Διοίκησης Επιχειρήσεων του αγροτοδιατροφικού τομέα, έτσι ώστε οι απόφοιτοι να είναι σε θέση να πάρουν τις αποφάσεις που απαιτούνται σε ένα πολύπλοκο και ανταγωνιστικό περιβάλλον είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

      Ο αγροδιατροφικός είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς σε κάθε οικονομία. Η παραγωγή, η μεταφορά και διανομή, αλλά και η κατανάλωση αγροτικών προϊόντων και τροφίμων αποτελούν τα βασικά μέρη αυτής της ιδιαίτερης αλυσίδας που με μία φράση περιγράφεται ως «από το χωράφι στο ράφι». Το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα του προγράμματος ΜΒΑ Food & Agribusiness είναι ότι εστιάζει κυρίως στον χώρο των επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και του αγροτικού τομέα. Αυτό προσφέρει στους φοιτητές και τις φοιτήτρίες του τη δυνατότητα να αποκτήσουν ειδικές γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν στην διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά του κλάδου, την συμπεριφορά των καταναλωτών, αλλά και την τεχνολογία τροφίμων έτσι ώστε ως απόφοιτοι να είναι σε θέση να οικοδομήσουν μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία ως υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη.

      Γιατί να επιλέξω αυτό το MBA:

      1. Χαμηλά Δίδακτρα
      2. Μικρός αριθμός Φοιτητών
      3. Δυνατότητα Συνεργασίας με επιχειρήσεις τροφίμων και Γεωργίας
      4. Δυνατότητα Υποτροφίας
      5. Έμπειροι Καθηγητές και Ερευνητές από την Ελλάδα &  το Εξωτερικό
      6. Συγκριτικό πλεονέκτημα της εξειδίκευσης στις επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων
      7. Βασικές γνώσεις και δεξιότητες που προσφέρει ένα τυπικό MBA

      Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη του Μεταπτυχιακού

    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

      ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

      1. Στατιστική για Επιχειρηματικές Αποφάσεις
      2. Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διοικητική Λογιστική
      3. Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

      ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (επιλέγονται δύο από τα παρακάτω)

      1. Εφοδιαστική Αλυσίδα Γεωργικών Προϊόντων και Τροφίμων
      2. Γενικά Θέματα Τεχνολογίας Τροφίμων
      3. Διοικητική Επιστήμη και Κοστολόγηση
      4. Οικονομική των Επιχειρήσεων Τροφίμων

      ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

      ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

      1. Επιχειρησιακή Στρατηγική
      2. Advanced Approaches to Management
      3. Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων

      ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (επιλέγονται δύο από τα παρακάτω)

      1. Ειδικά Θέματα Μάρκετινγκ
      2. Ειδικά Θέματα Τεχνολογίας Τροφίμων
      3. Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Ζήτησης Τροφίμων
      4. Ποιοτικός Έλεγχος και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας
      5. Χρηματοοικονομική Διοίκηση

      ΣΗΜΕΙΩΣΗ

      Οι φοιτητές του Προγράμματος Μερικής Φοίτησης κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους σπουδών διδάσκονται τα 6 υποχρεωτικά μαθήματα (3 σε κάθε περίοδο), ενώ κατά το δεύτερο έτος διδάσκονται τα 4 προαιρετικά μαθήματα (2 σε κάθε περίοδο).

      Οι φοιτητές, οι οποίοι δεν έχουν διδαχθεί Τεχνολογία Τροφίμων, επιλέγουν υποχρεωτικά το μάθημα «Γενικά Θέματα Τεχνολογίας Τροφίμων».

      Ένα προαιρετικό μάθημα θα διδάσκεται μόνο εφόσον δηλωθεί από 5 τουλάχιστον φοιτητές.

      Κάθε μάθημα διαρκεί 30-36 ώρες και λαμβάνει 5 πιστωτικές μονάδες (ECTS).

      Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική.

    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    ΆΡΘΡΑ