Site icon Spoudase.gr

Διοίκηση Επιχειρήσεων: MBA – Μaster in Business Administration

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: MBA – Μaster in Business Administration απευθύνεται σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που ήδη εργάζονται και σκοπεύουν να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο, τις επαγγελματικές, διοικητικές και ηγετικές τους ικανότητες για την αποτελεσματικότερη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων: MBA – Master in Business Administration.

Στα πλαίσια του προγράμματος λειτουργεί:
Τμήμα Πλήρους Φοίτησης (full time) που απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, έχει διάρκεια 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα και τα μαθήματα είναι πρωινά.
Τμήμα Μερικής Φοίτησης (part time) που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έχει διάρκεια 5 ακαδημαϊκά εξάμηνα και τα μαθήματα είναι απογευματινά.

Για τη φοίτηση στο παραπάνω πρόγραμμα απαιτείται η καταβολή διδάκτρων. (Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mba.aueb.gr, και http://mba-parttime.aueb.gr).

Το πρόγραμμα λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου (ΦΕΚ 4105/20-9-2018, τ. Β’) Κανονισμού Λειτουργίας και του Ν.4485/2017.

Η διαδικασία αποδοχής και αξιολόγησης των αιτήσεων υποψηφιότητας είναι κυλιόμενη και πραγματοποιείται σε επιμέρους κύκλους:
➢ Ημερομηνίες αποδοχής αιτήσεων του 1ου κύκλου είναι έως την Τρίτη 31/03/2020.
➢ Ημερομηνίες αποδοχής αιτήσεων του 2ου κύκλου είναι έως την Παρασκευή 29/05/2020.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι αιτήσεις αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση https://e-graduate.applications.aueb.gr/

Για την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης απαιτείται:
1. Να συνδεθείτε στον ανωτέρω σύνδεσμο,
2. Να εντοπίσετε στον κατάλογο των προσφερόμενων ανά Σχολή Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων το Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: ΜΒΑ,
3. Να συμπληρώσετε με ακρίβεια όλα τα στοιχεία της αίτησης αφού πρώτα διαβάσετε το αρχείο με τις οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης,
4. Εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών να αποστείλετε ταχυδρομικά ή να υποβάλετε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του ΠΜΣ όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (όπως αυτά υποδεικνύονται ακολούθως), μαζί με την εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη φόρμα της ηλεκτρονικής αίτησηςπου έχετε οριστικοποιήσει.

Σε περίπτωση μη υποβολής των έντυπων δικαιολογητικών στη γραμματεία, η ηλεκτρονική αίτηση δεν θα προχωρήσει σε αξιολόγηση.

Προσοχή: Πρέπει να ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αιτήσεως και να πατήσετε «Υποβολή» προκειμένου να ληφθεί υπόψη.
Διεύθυνση ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών:
Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: ΜΒΑ, Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών ΟΠΑ,
Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33, 6ος όροφος, γραφείο 600 (καθημερινά 09:30 – 15:00, τηλ. 210-8203615-16 & 18)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Συμπληρωμένη και Υπογεγραμμένη Αίτηση.
2. Αντίγραφο Πτυχίου (οι πτυχιούχοι). Οι τελειόφοιτοι πρέπει να υποβάλουν δήλωση του ν. 1599/1986 ότι η αποδοχή τους γίνεται με την αίρεση της απόκτησης πτυχίου μέχρι την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου που ακολουθεί.
3. Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας.
4. Βεβαίωση Ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ (για τίτλους σπουδών από πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού).
5. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
6. Δύο εμπιστευτικές συστατικές επιστολές (από Πανεπιστημιακούς για το τμήμα πλήρους φοίτησης, ή/και εργοδότες για το τμήμα μερικής φοίτησης).
7. Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας (άριστης γνώσης για τους υποψήφιους του τμήματος πλήρους φοίτησης/πολύ καλής γνώσης για τους υποψήφιους του τμήματος μερικής φοίτησης).
8. Πιστοποίηση της προϋπηρεσίας μόνο για τους υποψήφιους του τμήματος μερικής φοίτησης (βεβαίωση ενσήμων ή/και βεβαίωση εργοδότη ή/και αντίγραφα συμβάσεων που να καλύπτουν όλο το διάστημα της αποκτηθείσας μετά τη λήψη του 1ου πτυχίου προϋπηρεσίας).
9. Μία μικρή φωτογραφία τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου (έγχρωμη).
10. GMAT (προαιρετικό, με επιθυμητό βαθμό 550 και πάνω, μόνο για τους υποψήφιους του τμήματος πλήρους φοίτησης).

Tα δικαιολογητικά αυτά υποβάλλονται πρωτότυπα ή απλά φωτοαντίγραφα. Για τα ξενόγλωσσα έγγραφα απαιτείται η προσκόμιση επικυρωμένων φωτοαντιγράφων (από την εκδούσα αρχή ή από δικηγόρο).

Στα κριτήρια επιλογής συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων η επίδοση στο πρώτο πτυχίο, καθώς και, κατά περίπτωση, το είδος και η διάρκεια εργασιακής εμπειρίας. Μετά τη διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών, ακολουθεί προσωπική συνέντευξη η οποία επίσης συνεκτιμάται στην τελική επιλογή.

Σημείωση: Η υποβολή υποψηφιότητας στη παρούσα προκήρυξη δεν δημιουργεί οιαδήποτε αξίωση για αποδοχή αυτής.

Exit mobile version