Site icon Spoudase.gr

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc in Human Resource Management)

Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα έχουν καταστήσει τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ) βασική προϋπόθεση επιβίωσης και κρίσιμη παράμετρο διαρκούς ανταγωνιστικότητας και επιτυχίας για τις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Οι προοπτικές καριέρας στη ΔΑΔ τα τελευταία χρόνια βελτιώνονται συνεχώς σε όλες τις χώρες. Παρόλα αυτά, η πιστοποιημένη εκπαίδευση εξειδικευμένων στελεχών ΔΑΔ στην Ελλάδα υστερεί, σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου αναπτύσσεται συνεχώς.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Master of Science in HRM) ιδρύθηκε το 2003 από τα Τμήματα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι το πρώτο Πρόγραμμα στο χώρο του, που προσφέρεται από Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Λειτουργεί σε δυο Τμήματα: Τμήμα Πλήρους Φοίτησης για νέους αποφοίτους που δεν εργάζονται και Τμήμα Μερικής Φοίτησης για εργαζομένους.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη στελεχών ικανών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις που συνδέονται με τους ανθρώπους στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.

Δείτε την τελευταία προκύρυξη:

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ) με τίτλο «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» (MSc in Human Resource Management),των τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας και Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη των συμμετεχόντων ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στους διοικητικούς αλλά και στους στρατηγικούς – αναπτυξιακούς ρόλους της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στο ΔΠΜΣ γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών Α.Ε.Ι, της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 34 του ν. 4485/2017. Η έναρξη των μαθημάτων του Προγράμματος πραγματοποιείται τον Οκτώβριο του 2020 και προσφέρονταιδύο τμήματα Σπουδών: 

Για τη φοίτηση στα παραπάνω τμήματα απαιτείται η καταβολή τελών φοίτησης(σύμφωνα με το ΦΕΚ3082/27‐7‐2018, άρ.8 και το Ν.4485/2017, αρ.35). Για το Τμήμα Πλήρους Φοίτησης, τα τέλη φοίτησης, ορίζονται σε πέντε χιλιάδες (5.000)Ευρώ και για το Τμήμα Μερικής Φοίτησης ορίζονται σε έξι χιλιάδες οκτακόσια (6.800) Ευρώ. 

Το πρόγραμμα λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Λειτουργίας (ΦΕΚ 3840/6‐9‐ 2018) και του Ν.4485/2017. 

Η διαδικασία αποδοχής και αξιολόγησης των αιτήσεων υποψηφιότητας είναι κυλιόμενη και πραγματοποιείται σε επιμέρους κύκλους: 

➢ Η καταληκτική ημερομηνία αποδοχής αιτήσεων του 1ου κύκλου είναι η Πέμπτη30/04/2020
➢ Η καταληκτική ημερομηνία αποδοχής αιτήσεων του
2ου κύκλου είναι η Τρίτη 02/06/2020 

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι αιτήσεις αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας. 

Κριτήρια Επιλογής

Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης 

Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης 

Απαραίτητα δικαιολογητικά (που θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα αιτήσεωνhttps://e‐graduate.applications.aueb.gr/

Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης 

Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης 

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.hrm.aueb.gr/, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά (τηλ. 210.82.03.878 και 210.82.03.876) Δευτέρα ‐ Παρασκευή 11:00‐ 17:00. 

Η υποβολή υποψηφιότητας στην παρούσα προκήρυξη, δε δημιουργεί οποιαδήποτε αξίωση αποδοχής αυτής. 

Exit mobile version