Υποτροφίες για μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως με συνάφεια στην Ειδική Αγωγή και σχολική ψυχολογία

bookmark

 

Υποτροφίες

Υποτροφίες προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, για τα δυο μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως τα οποία έχουν συνάφεια στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα οι υποτροφίες αφορούν στο Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (κοινό πρόγραμμα με το Παν/μιο Πάτρας) και στο Μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία (κοινό πρόγραμμα με το Παν/μιο Πελοποννήσου)   τα οποία είναι τα μόνα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά που είναι ενεργά αυτή τη στιγμή και τα οποία καλύπτουν πλήρως όλα ανεξαιρέτως τα κριτήρια που έχει ορίσει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) για τη χορήγηση συνάφειας των μεταπτυχιακών τίτλων με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και την ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών/ωρομισθίων εκπαιδευτικών και ειδικού επιστημονικού προσωπικού ειδικής αγωγής (ΣΜΕΑΕ).
 
Πιο συγκεκριμένα, για το Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση προσφέρονται υποτροφίες αναλογικά με το βαθμό πτυχίου: 15% επί των αρχικών διδάκτρων σε όσους έχουν «Λίαν Καλώς» (δηλ. πάνω από 6,5) και 20% υποτροφία για όσους έχουν «’Αριστα» (δηλ. πάνω από 8,5). Τέλος υπάρχει πρόβλεψη για υποτροφία 10% για  όσους έχουν προσφέρει (ή θα προσφέρουν στη διάρκεια του μεταπτυχιακού) 50 ώρες  εθελοντική εργασία σε κοινωνικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς (λχ σχολεία, δήμους, εκκλησία, Μ.Κ.Ο.). Οι παραπάνω υποτροφίες δεν συνδυάζονται αθροιστικά.

Για το  Μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία δίδονται 5 πλήρεις υποτροφίες οι οποίες καλύπτουν εξ ολοκλήρου το κόστος του μεταπτυχιακού με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, τα οποία θα επικαλεστούν οι υποψήφιοι.

Όσοι  ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα αλλά και για τα υπόλοιπα από τα 25 αναγνωρισμένα εξ αποστάσεως προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του www.unic-greece.gr ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα των επίσημων εκπροσώπων στην Ελλάδα  801 1000 709 (από σταθερό) ή στο 6972 089310 (από σταθερό / κινητό).

Για να ενημερώνεστε καθημερινά με νέες προκηρύξεις Μεταπτυχιακών ακολουθήστε την σελίδα του Spoudase στο Facebook εδώ:  https://www.facebook.com/spoudase

Πάρε συμβουλή από την επιστημονική ομάδα του Spoudase μέσω του Facebook εδώhttps://www.facebook.com/spoudase

 

Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email