Site icon Spoudase.gr

Νέο πρόγραμμα E-learning για εκπαιδευτικούς, από το Πανεπιστήμιο Πατρών: “Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Σχεδίαση, Υλοποίηση, Αξιολόγηση”

E-learning

Το KEK του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος εξ αποστάσεως μάθησης “Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Σχεδίαση, Υλοποίηση, Αξιολόγηση” .

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους και πολυδιάστατης κατάρτισης στα ζητήματα του σχεδιασμού (design), της υλοποίησης (application), της παρακολούθησης (monitoring) και της αξιολόγησης (evaluation) εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προτάσεων έρευνας -είτε πρόκειται για ακαδημαϊκού τύπου έρευνα είτε για έρευνα στο πλαίσιο μιας δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Το πρόγραμμα διεξάγεται πλήρως εξ αποστάσεως, έχει διάρκεια 13 εβδομάδες και αντιστοιχεί σε 160 ώρες εκπαίδευσης. Από αυτές 80 είναι σύγχρονης εκπαίδευσης και οι υπόλοιπες ασύγχρονης.

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Γιώργος Σταμέλος, Καθηγητής Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Ανάλυσης Εκπαιδευτικών Θεσμών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τελική προσθεσμία αιτήσεων συμμετοχής 1ου κύκλου: 15 Οκτωβρίου 2017.

Αναλυτικές πληροφορίες, ο οδηγός μάθησης και η αίτηση συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Περισσότερα νέα για προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών και Εκπαιδευτικών υπάρχουν εδώ.

Για να δείτε όλα τα προγράμματα E-learning που ξεκινούν αυτό το διάστημα δείτε την ανακοίνωση Νέος Κύκλος Προγραμμάτων E-learning Πανεπιστημίου Πατρών.

Υπεύθυνος: 

Στέλιος Μυστακίδης

E-mail:  kek@upatras.gr

Τηλέφωνο: 2610996639

Exit mobile version