Site icon Spoudase.gr

Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Συμβούλων Προσανατολισμού

Κάντε την αίτηση σας

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού & σταδιοδρομίας, εργαζόμενους στον τομέα της εκπαίδευσης εφήβων και ενηλίκων ή/και με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ή/και στο χώρο της ψυχικής υγείας, που ενδιαφέρονται να ειδικευθούν σε νέες προσεγγίσεις, να τις αξιοποιήσουν στο χώρο εργασίας τους και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Προϋποθέσεις & απαιτούμενα τυπικά προσόντα συμμετεχόντων

 Ημερομηνία Έναρξης, Διάρκεια, Δομή
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινά την Δευτέρα, 14η Οκτωβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 17η Ιανουαρίου 2020.

Οι διδακτικές ενότητες θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή:

Όλες οι δια ζώσης συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Φιλοσοφική Σχολή στην Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου, Παρασκευή από ώρα 17.00 έως 21.00 (4 ώρες) και Σάββατο από ώρα 9.30 έως 15.30 (6 ώρες) σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα
ανακοινωθούν με την έναρξη του προγράμματος.

Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει:

Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α.

Αίτηση συμμετοχής
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται την 7η Οκτωβρίου 2019. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων που μπορούν να δεχθούν οι δια ζώσης συναντήσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές. Τυχόντες υπεράριθμοι
αιτούντες που δεν θα υπαχθούν στον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο θα έχουν προτεραιότητα συμμετοχής στον επόμενο κύκλο του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης συμμετοχής του προγράμματος, στη διεύθυνση:
Exit mobile version