Γιατί αξίζει ένα MBA και ιδίως ένα εξ αποστάσεως

bookmark

 

Τι πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή ενός MBA ή στα ελληνικά μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων; Γιατί αξίζει ένα τέτοιο πρόγραμμα και πως μπορεί να σας συνδέσει με την αγορά εργασίας; Τι κατευθ΄θνσεις υπάρχουν εντός των MBA; Υπάρχουν εξ αποστάσεως προγράμματα που να προσφέρονται από Πανεπιστήμια;

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι κυρίαρχα όχι μόνο σε απόφοιτους οικονομικών πανεπιστημίων, αλλά και χιλιάδες άλλους απόφοιτους διάφορων προπτυχιακών, ανθρώπους που ήδη εργάζονται και θέλουν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους ή την επαγγελματική τους προοπτική.

Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου MBA (Master of Business Administration), σίγουρα αποτελεί διαβατήριο για μια καλή θέση στην αγορά εργασίας ή ένα “πιβοτ” στον τομέα του management. Καθόλου τυχαίο δεν είναι άλλωστε, ότι παραπάνω από το 50% όσων κατέχουν MBA αποτελούν ανώτερα στελέχη σε εταιρείες.

Υπάρχει εξ αποστάσεως MBA από Πανεπιστήμιο που να είναι αναγνωρισμένο αλλά και να συνδέεται με την αγορά εργασίας;

To Εξ αποστάσεως MBA πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Κύπρου έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές μια στερεή βάση της επιχειρηματικής παιδείας, προτρέποντας τους να εξελιχτούν σε αποτελεσματικούς διαχειριστές οπουδήποτε στο σημερινό παγκόσμιο ανταγωνιστικό, ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο πλαίσιο αυτό, γενικό και πρακτικό, παραμένοντας κοντά στις τρέχουσες επιχειρηματικές πρακτικές. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να βοηθήσει τους σπουδαστές να αναπτύξουν την ικανότητα να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον και να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες κοινωνικές, πολιτικές, νομικές και οικονομικές συνθήκες.

Τα μαθήματα γίνονται εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου στην ελληνική γλώσσα με την ασύγχρονη μέθοδο εκπαίδευσης (Διαβάζετε εσείς όποτε θέλετε) παρέχοντας έτσι μεγάλη ευελιξία στην παρακολούθηση των σπουδών, τη δυνατότητα διαμόρφωσης «προσωπικού» προγράμματος σπουδών μέσα από το μεγάλο πλήθος επιλεγόμενων μαθημάτων που προσφέρονται. αλλά και την ευελεξία πληρωμής ( ο κάθε υποψήφιος χωρίς να μετακινείται από την πόλη του διαμορφώνει προσωπικό χρόνο παρακολούθησης από 12 έως και 60 μήνες με αντίστοιχες άτοκες μηνιαίες δόσεις ).

Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και το Πανεπιστήμιο από το οποίο έχει λάβει κάποιος το πτυχίο του. Εμείς με βάση τα παρακάτω σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε το MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και για τους 3 παρακάτω, βασικούς λόγους:

Πανεπιστήμιο με διεθνές κύρος και αναγνώριση

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατατάχθηκε ανάμεσα στα 100 καλύτερα Πανεπιστήμια της περιοχής, από τον κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης Πανεπιστημίων “QS World University Rankings” . Αν αναλογιστεί κανείς πως αξιολογήθηκαν 1800 Πανεπιστήμια, τότε η διάκριση αυτή μόνο αμελητέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Εξ αποστάσεως σπουδές

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα στις μέρες μας, για την επιλογή ενός μεταπτυχιακού προγράμματος, είναι η προσφορά εξ αποστάσεως παρακολούθησης των μαθημάτων. Βοηθάει πάρα πολύ έναν εργαζόμενο φοιτητή, αλλά και οποιονδήποτε, το να μπορεί να ορίσει από μόνος τους το πότε θα παρακολουθήσει το μάθημα.

Κορυφαίες εταιρείες σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα επιλέγουν τους απόφοιτους του συγκεκριμένου Μεταπτυχιακού για να καλύψουν θέσεις στελεχιακού επιπέδου ή να κάνουν την πρακτική τους ως πρώτο βήμα για την εμπλοκή τους στην διοικητική διαδικασία

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να εξελιχθούν σε αποτελεσματικά διευθυντικά στελέχη, σε οποιαδήποτε θέση, στο ταχέως μεταβαλλόμενο, διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα με αποφασιστικότητα που έχουν στόχο να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους και να μπορούν να παίρνουν αποφάσεις, να προσφέρουν στρατηγική κατεύθυνση και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους οικονομικούς, ανθρώπινους και τεχνολογικούς πόρους στους σύγχρονους οργανισμούς.

 

4 Κατευθύνσεις

Γενική Κατεύθυνση
Μάρκετινγκ
Χρηματοοικονομικά
Διαχείριση Αγροτικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων
Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινάει τέλη Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου και διαρκεί 3 εξάμηνα

ΚΟΣΤΟΣ (Όλα σε δόσεις

Το κόστος από τα 13590€  στα €6.660 για τους Έλληνες φοιτητές που θέλουν να πραγματοποιήσουν το εξ αποστάσεως πρόγραμμα

Για τους Έλληνες φοιτητές, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει ειδική έκπτωση διδάκτρων με τελικό κόστος 6,660€ τέλος αίτησης, το οποίο αποπληρώνεται ως εξής:Προκαταβολή (455€) καταβάλλεται με την έγκριση και την εγγραφή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα και τα υπόλοιπα σε δόσειςΤο υπόλοιπο εξοφλείται σε δόσεις, το ποσό των οποίων προκύπτει από τα μαθήματα που δηλώνει ο φοιτητής σε κάθε εξάμηνο

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email