https://www.spoudase.gr/arthra/?p_asid=6&p_asp_data=Y3VycmVudF9wYWdlX2lkPTM3NTg0JnF0cmFuc2xhdGVfbGFuZz0wJmZpbHRlcnNfY2hhbmdlZD0xJmZpbHRlcnNfaW5pdGlhbD0wJmFzcF9nZW4lNUIlNUQ9ZXhhY3QmYXNwX2dlbiU1QiU1RD10aXRsZSZhc3BfZ2VuJTVCJTVEPWNvbnRlbnQmdGVybXNldCU1QmthdGVnb3JpZXNfYXJ0aHJvbl8lNUQlNUIlNUQ9NTQxMCZjdXN0b21zZXQlNUIlNUQ9YXJ0aHJh
Υποτροφίες

Δύο διαγωνισμοί για 4 μεταπτυχιακές ή διδακτορικές υποτροφίες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού

bookmark

 

Προκηρύσσονται δύο διαγωνισμοί για την πλήρωση τεσσάρων θέσεων υποτρόφων άπορων πτυχιούχων των ελληνικών Πανεπιστημίων για σπουδές Δευτέρου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και σπουδές Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού σε πρόγραμμα σπουδών αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Οι ανωτέρω διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ, ως εξής:

Α) Ο πρώτος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 21/5/2020, ημέρα Πέμπτη

Β) Ο 2ος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 22/5/2020, ημέρα Παρασκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για συμμετοχή στους ανωτέρω διαγωνισμούς από τις 5/2/2020, ημέρα Τετάρτη έως και τις 5/4/2020, ημέρα Κυριακή, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (Ψ.Υ.ΔΗ.ΠΕ.Ε.Κ.) με τους κωδικούς που έχουν ως πιστοποιημένοι χρήστες του Taxisnet.

Εκ των ανωτέρω τεσσάρων (4) θέσεων υποτρόφων, μία (1) θέση προορίζεται για τους καταγόμενους από τη Βλάστη Ν. Κοζάνης και μία (1) θέση για τους καταγόμενους από τη Νέα Πέλλα Αταλάντης Φθιώτιδας. Οι ανωτέρω θέσεις υποτρόφων απονέμονται με τον πρώτο διαγωνισμό. Σε περίπτωση που προσέρχονται μέχρι ένας (1) υποψήφιοι για κάθε μια εκ των δύο (2) ανωτέρω θέσεων υποτροφίας, ο πρώτος διαγωνισμός παραλείπεται. Οι λοιπές δύο (2) θέσεις υποτροφίας και οι θέσεις υποτροφίας του πρώτου διαγωνισμού που απομένουν κενές, πληρούνται με δεύτερο διαγωνισμό, ο οποίος πραγματοποιείται μεταξύ των καταγόμενων από τη Μακεδονία, στον οποίο δύνανται να συμμετέχουν και οι καταγόμενοι από τη Βλάστη του Ν. Κοζάνης και τη Νέα Πέλλα Αταλάντης Φθιώτιδας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας κατά το δεύτερο διαγωνισμό προτιμώνται οι καταγόμενοι κατά σειρά από τη Βλάστη Ν. Κοζάνης, τη Νέα Πέλλα Αταλάντης Φθιώτιδας, την Καστοριά και τη Σιάτιστα.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email