25 υποτροφίες για σπουδές από το Ιδρυμα Λάτση

bookmark

 

Υποτροφίες

Είκοσι πέντε υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές προκηρύσσει το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε αποφοίτους ελληνικών λυκείων του σχολικού έτους 2015-16 που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους σε δημόσιο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ της χώρας ως πρωτοετείς φοιτητές για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι για όλα τα έτη σπουδών και δεν θα ξεπερνά τις 3.200 ευρώ ετησίως.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

• Εγγράφονται για πρώτη φορά σε δημόσια ΑΕΙ ή ΤΕΙ της Ελλάδας. • Το τμήμα στο οποίο εγγράφονται είναι σε άλλο τόπο από τον τόπο του εκπαιδευτηρίου μέσης εκπαίδευσης από το οποίο αποφοίτησαν και του τόπου μόνιμης κατοικίας της οικογένειάς τους.

• Εχουν συγκεντρώσει γενικό βαθμό πρόσβασης στις πανελλαδικές εξετάσεις τουλάχιστον δεκαεπτά (17,00) χωρίς τα ειδικά μαθήματα.

• Το ετήσιο συνολικό δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα για το φορολογικό έτος 2015 δεν ξεπερνά τα 20.000 ευρώ.

• Δεν λαμβάνουν άλλη υποτροφία, βραβείο ή άλλη χρηματική βοήθεια. Ηλεκτρονικά Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, μέσω της διεύθυνσης www.latsis-scholarships.gr. Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρέχονται στο τηλ.: 210 6282888 και στο e-mail: [email protected]

 

Share on Facebook Tweet Pin it Share on LinkedIn Send email