Υποτροφίες σπουδών στους τομείς "φαγητό, καφέ, τουρισμό"

Υποτροφίες σπουδών στους τομείς "φαγητό, καφέ, τουρισμό"

12/12/2018 - 11:57

To 1o Φεστιβάλ που αφορά τις σπουδές την κατάρτιση και εξειδίκευση στον τομέα του ποτού (beverage), φαγητού (μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής), τουρισμού και καφέ (barista) με βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, έρχεται στη Τεχνόπολη 26 και 27 Ιανουαρίου

Το 1ο ΒeFooT (Beverage Food & Tourism Festival) είναι το πρώτο Φεστιβάλ στην Ελλάδα που αφορά αποκλειστικά όσους θέλουν να επιμορφωθούν - εξειδικευτούν και να εργαστούν στους κλάδους του φαγητού, ποτού, τουρισμού και καφέ.

Οι επισκέπτες θα γνώρισε όλες τις κορυφαίες σχολές κατάρτισης και ΙΕΚ, τα σεμιναριακά κέντρα μεγάλων εταιρειών στον τομέα του φαγητού, καφέ, ποτού και τουρισμού, στην Ελλάδα και θα  πιστοποιηθούν από τους κορυφαίους επαγγελματίες και από μεγάλα εταιρικά brands των παραπάνω κλάδων.

Παράλληλα κατά διάρκεια του διήμερου Φεστιβάλ θα υπάρχου 3 stage που για δύο ημέρες θα πραγματοποιούνται σεμινάρια και workshops

1. STAGE A

Workshops και σεμινάρια πάνω στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική με βεβαίωσης παρακολούθησης και πιστοποιήσεις. Αφορά chefs και pastry chefs.

2. STAGE B

Workshops και σεμινάρια πάνω στην ποτό και τον καφέ με βεβαίωσης παρακολούθησης και πιστοποιήσεις. Αφορά Barista - Bartenders

ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ  - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Οι επισκέπτες του 1ου BeFooT έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν υποτροφία πάνω σε ολοκληρωμένα προγράμματα - πτυχία και εξειδικευμένες επιμορφώσεις πάνω στους τομείς του φαγητού (μαγειρική - ζαχαροπλαστική), του ποτού, καφέ και τουρισμού

Για να διεκδικήσετε τις υποτροφίες που θα δώσουν τα ΙΕΚ και τα επιμορφωτικά κέντρα μεγάλων εταιρικών brands πρέπει να 

α) Κάνετε join ΕΔΩ στο event

β) Παρευρεθείτε στο 1o BeFoot στη Τεχνόπολη και δώσετε τα στοιχεία σας στο αντίστοιχο περίπτερο

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ (ανανεώνονται συνεχώς)

B-B:

Τεχνικές παρασκευής καφέ
BARISTA (Sensory skills, Brewing skills, Roasting Skills)
Bartending
Οργάνωση και λειτουργία Bar
Brewing theory & methods
Coctails
Υγιεινή και Ασφάλεια
Εκμάθηση Latte Art
Barista Professional
Bartender Professional
Εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες chefs, pastry chefs

F:

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική – Pastry Chef
Master Grill Chef
Vegan Chef
Asian Master Cooking
Sommelier – Οινοχόος
Τροφογνωσία - Εδεσματολόγιο
Decourage ψαριού
Customer service - Ψυχολογία πελάτη

T:

Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Hotel managment - Rooms Division Management
Έλεγχος προμηθειών - τιμολόγηση
Tourism Management and Marketing
SPA MANAGER
Receptionist
Ξενοδοχειακή Νομοθεσία
Customer service - Ψυχολογία πελάτη

Μεταπτυχιακές Εξειδικεύσεις: 

MBA-Tourism Managemen
Digital Analytics in Tourism
MA International Hospitality and Tourism Management