Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών 2019 από τον ΑΚΤΟ

Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών 2019 από τον ΑΚΤΟ

31/01/2019 - 10:18

Ο ΑΚΤΟ, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος Art, Design & Media στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2019-20, ανακοινώνει τη διάθεση τριών (3) Υποτροφιών Πλήρους Φοίτησης στα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών:

  1. Master of Arts in Design 
    (Campus Αθήνας & Θεσσαλονίκης)
  2. Master of Arts in Digital Design & Interactive Applications 
    (Campus Αθήνας)
  3. Master of Arts in Photography & Visual Language (Campus Αθήνας)
  4. Master of Arts in Fashion Brand Communication & Styling 
    (Campus Αθήνας)

Τα εν λόγω προγράμματα σπουδών απευθύνονται σε Πτυχιούχους και σε Αποφοίτους Λυκείου με αποδεδειγμένη, τουλάχιστον, πενταετή Επαγγελματική Εμπειρία σε σχετικούς Τομείς.

Τα μαθήματα διεξάγονται στην Ελληνική Γλώσσα και οδηγούν στην απόκτηση του πανεπιστημιακού τίτλου Master of Arts, που εκδίδεται και απονέμεται απευθείας από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Middlesex UniversityLondon.

Oι παραπάνω τίτλοι τηρούν τις προϋποθέσεις αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας για τους πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών, που συνεπάγεται την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων σε αποφοίτους που αποκτούν μεταπτυχιακά, μέσω Κολλεγίων, όπως ο ΑΚΤΟ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (άρθρο 13 του Νόμου 4148/2013).

Σημειώνεται ότι, οι υποτροφίες καλύπτουν το σύνολο των διδάκτρων για τη όλη διάρκεια των σπουδών συμπεριλαμβανομένων και των fees του Middlesex University London και αφορούν στα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν το εαρινό εξάμηνο 2019 (αναμενόμενη έναρξη Μάρτιος 2019).

Οι Υποτροφίες θα χορηγηθούν έπειτα από ατομική συνέντευξη και σύμφωνα με την κρίση επιτροπής, η οποία θα συσταθεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Υποβολή Αιτήσεων έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 23:59.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα “ΑΚΤΟ | Υποτροφίες Μεταπτυχιακών Σπουδών  2019” παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση που ακολουθεί:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2019

Μπορείτε εδώ να δείτε τους όρους συμμετοχής.